Yogarummet - ett stort utbud av drop-in klasser i hatha och yin yoga

Yogarummet i Bagarmossens Folkets Hus har öppnat, välkommen!

Kroppsverkstan är ett hälsocenter i Hammarbyhöjden med gym, yoga, gruppträning, massage och osteopati. Vi har funnits i över 20 år och har de senaste åren satsat mycket på yogan. Vi har nu ett väl utvecklat yogautbud av drop-in-klasser och även kurser för gravida, mammor med bebis samt för barn och tonåringar.

Nu har vi tagit steget och öppnat Yogarummet, en mer renodlad yogastudio i Bagarmossens Folkets Hus. Samtidigt fortsätter vi med samma utbud på Kroppsverkstan.

 

Prova ett pass för 180:-,
dra av från valfritt kort

Du kan prova ett pass för 180:- innan du bestämmer dig. Sedan kan du dra av pengarna från valfritt kort (klippkort, autogiro, terminskort etc) om kortet blir giltigt från provdatum.

 

Schema SOMMAR 2017 Yogarummet i Bagis Folkets Hus

Platsgaranti & drop-in: Drop-in utan att boka går oftast bra eftersom det nästan aldrig blir fullt. Som medlem kan du välja ett pass i veckan där du alltid är förbokad och droppa in på övriga klasser i mån av plats. Vanligtvis innebär det att du kan yoga så mycket du vill!

Ingång: Djupågatan 1
Period: 22/5-9/7 & 7/8-20/8 (vecka 21-27 & 32-33)

Klicka här för SCHEMA SOMMAR 2017 - schemat gäller för både Yogarummet och Kroppsverkstan.

 

Mamma & bebis - yoga och styrka

Drop-in-klasser för mammor med bebis: Under terminerna hålls ett pass Mamma bebis yoga och ett pass Stark mamma/kvinna i veckan på Yogarummet, med möjlighet att utöka och få med yoga & styrka för mammor även på Kroppsverkstan. Om du har möjlighet så rekommenderar vi att du först går vår Mammamagekurs.

 

För seniorer - yoga och dansgympa på Yogarummet

Vi har under höst- och vårtermin ett yogapass och ett gympapass för seniorer på både Yogarummet i Bagarmossen och Kroppsverkstan i Hammarbyhöjden. Du kan välja att gå på dessa pass endast på ena anläggningen, eller betala lite mer för att få yoga och gympa på båda. Oavsett om du väljer Yogarummet eller Kroppsverkstan så ingår även klasserna Styrka för seniorer på Kroppsverkstan samt ett dagtidskort för gymträning på Kroppsverkstan.

Val: Yogarummet
Tis 14.50 Senioryoga (start 7/3)
Tor 14.50 Dansgympa (start 9/3)
Val: Kroppsverkstan
Mån 08.45 Seniorgympa
Fre 08.45 Senioryoga
Oavsett om du väljer att gympa och yoga på Yogarummet och/eller Kroppsverkstan så ingår även följande träning på Kroppsverkstan:
Ons 09.15 Styrka för seniorer, Tor 08.45 Styrka för seniorer
Gym dagtid, inträde innan kl 14 mån-sön.

 

Yoga & klasser (med gym) 399:-/mån

Vårt autogiro-medlemskap är obundet med tre månaders uppsägningstid och passar dig som vill yoga i genomsnitt ca en gång i veckan. Yogar du mer sällan kan ett klippkort passa bättre.

 

Autogiro, årskort & terminskort inkluderar följande:

 • GYM året runt på Kroppsverkstan i Hammarbyhöjden
  Gym ingår mot en engångs aktiveringsavgift på 300:-. I avgiften ingår en PT-session. Kroppsverkstan är ett fullt utrustat gym på 270 kvm med maskiner, fria vikter och stänger
    
 • Rabatt på MASSAGE & OSTEOPATI
  Som medlem har du själv alltid 20% rabatt på Kroppsverkstans massage och osteopati.
   
 • Rabatt på KURSER & WORKSHOPS
  Alla kort förutom klippkort gör att du räknas som medlem. Som medlem får du oftast rabatter på kurser & workshops, dvs de aktiviteter som är utöver drop-in-klasserna.
   

 

Yogalärare

Våra erfarna lärare

Alla våra lärare har gedigna yogalärarutbildningar och lång erfarenhet av självpraktik. De är utvalda med omsorg för att kunna ge en kvalitet av både närvaro, kroppskontroll och kunskap om yogans filosofi och kroppens biomekanik.

Till höger (nedåt på mobiler) finns en meny där lärare på både Kroppsverkstan och Yogarummet är presenterade.

Till höger (nedåt i mobiler) finns

 • Fullständig prislista för Yogarummet
 • Meny över lärare på både Kroppsverkstan och Yogarummet