Yoga med djup och hjärta i Bagarmossen, Stockholm

Yogarummet - ett stort utbud av drop-in klasser i hatha och yin yoga

Yogarummet i Bagarmossens Folkets Hus, välkommen!

Yogarummet är en yogastudio i hjärtat av Bagarmossen, i egna lokaler en trappa upp i Bagarmossens Folkets Hus, som erbjuder drop-in-klasser och även kurser för gravida, mammor med bebis samt för barn och tonåringar.

Yogarummet har Kroppsverkstan som systeranläggning, ett hälsocenter i Hammarbyhöjden med gym, yoga, gruppträning, massage och osteopati. Kroppsverkstan har funnits i över 20 år och har genom åren satsat mycket på yogautbudet.

 

Prova ett pass för 180:-,
dra av från valfritt kort

Du kan prova ett pass för 180:- innan du bestämmer dig. Sedan kan du dra av pengarna från valfritt kort (klippkort, autogiro, terminskort etc) om kortet blir giltigt från provdatum.

 

SCHEMA-INFORMATION Yogarummet Bagarmossen

Bokning & drop-in: Drop-in utan att boka går oftast bra eftersom det nästan aldrig blir fullt. Du kan även boka genom vårt bokningssystem. Vanligtvis innebär det att du kan yoga så mycket du vill!

Ingång: Djupågatan 1

Period SOMMAR -19: 20/5-7/7 & 5/8-18/8
Klicka -> Sammanslaget sommarschema 2019 Yogarummet och Kroppsverkstan

Period HÖSTTERMIN -19: 19/8-22/12
Klicka -> Höstschema 2019 Yogarummet

 

Mamma & bebis - yoga och styrka

Drop-in-klasser för mammor med bebis: Under terminerna hålls flera pass Mamma bebis yoga och ett pass Stark mamma/Mamma-pilates varje vecka på Yogarummet och Kroppsverkstan. Köper du ett kort för en anläggning, bjuder vi nu på tillägget för den andra anläggningens mammaklasser i upp till 6 månader.

 

Yoga & klasser (med gym) 449:-/mån

Vårt autogiro-medlemskap har tre kalendermånaders uppsägningstid, dock minst sex månader, och passar dig som yogar minst ca en gång i veckan. Yogar du mindre än 36 gånger på ett år kan klippkort passa bättre.

 

Autogiro, årskort & terminskort inkluderar följande:

 • GYM året runt på Kroppsverkstan i Hammarbyhöjden
  Gym ingår mot en engångs aktiveringsavgift på 300:-. I avgiften ingår en PT-session. Kroppsverkstan är ett fullt utrustat gym på 270 kvm med maskiner, fria vikter och stänger
    
 • Rabatt på MASSAGE & OSTEOPATI
  Som medlem har du själv alltid 20% rabatt på Kroppsverkstans massage och osteopati.
   
 • Rabatt på KURSER & WORKSHOPS
  Alla kort förutom klippkort gör att du räknas som medlem. Som medlem får du oftast rabatter på kurser & workshops, dvs de aktiviteter som är utöver drop-in-klasserna.
   

 

Yogalärare

Våra erfarna lärare

Alla våra lärare har gedigna yogalärarutbildningar och lång erfarenhet av självpraktik. De är utvalda med omsorg för att kunna ge en kvalitet av både närvaro, kroppskontroll och kunskap om yogans filosofi och kroppens biomekanik.

Till höger (nedåt på mobiler) finns en meny där lärare på både Kroppsverkstan och Yogarummet är presenterade.

Till höger (nedåt i mobiler) finns

 • Fullständig prislista för Yogarummet
 • Meny över lärare på både Kroppsverkstan och Yogarummet