Ayurveda- & Yogaresa till Kerala, Indien

27 december 2017-5 januari 2018

Unna dig själv en riktig rening av kropp och sinne med Ayurveda och Yoga!

 

Välkommen till Kovalam, Kerala, i södra Indien på en Ayurvedisk behandlings- och yogaresa. Du/ni bor på Hotel Cocoland som ligger nära havet, Kovalam Beach. Under din vistelse kommer du att få ett individuellt anpassat program med en 90 minuters behandling per dag allt enligt konsultation med Dr Jayahari. Du startar dagen med en yogalektion före frukost. Därefter fm behandling, lunch, kvällsyoga och senare middag. Dagligen kontakt med läkare för avstämning och kortare konsultation innan/efter behandling.

 

Behandlingar

På centret erbjuds det behandlingar av hög kvalité och med välutbildade terapeuter. Man lägger stor vikt vid personlig omvårdnad och alla behandlingar sker enligt läkarens rekommendationer. Läkaren bestämmer efter att han gjort en konsultation med dig vilka behandlingar just du behöver för att uppnå bättre hälsa och balans. Han kommer även ge dig kostråd och vilka aktiviteter som passar bra för dig under din behandlingstid.

På centret gör man sitt yttersta för att du som gäst ska känna dig trygg och harmonisk under din vistelse i Indien. Efter att ha genomgått ett skräddarsytt behandlingsprogram hoppas vi att du ska känna dig själv/din kropp och uppnå en känsla av lätthet. Ayurveda handlar inte bara om att bota sjukdomar utan också om att förebygga, lära sig förstå sig själv bättre och att kunna ta vara på sina inre resurser.

Dr. Jayahari är huvudläkare på centret. Dr Jayahari har en ”Bachelors Degree”, sex års utbildning. Han har även många års erfarenhet av behandling samt gedigen kunskap om ayurvediska örtmediciner och oljor.

 

Yoga

Du har möjlighet att gå på två yogaklasser per dag. Du kan välja ett av följande morgonpass (Hatha yoga) innan frukost: Dynamisk Hatha 7.00-8.15 eller Mjuk yoga 8.30-9.45. Före middag kl 17.30-18.45 blir det kvällsyoga (mjuk yoga, pranayama och meditation). Klasserna kommer att hållas i en yogasal på hotellet.

Lärare: Anneli Mahara och en lokal lärare från centret

 

Logi

Hotellet har 30 rum (dubbelrum). Stort rum med balkong med Non-A/C och A/C rum.

 

Mat

Ayurvedisk vegetarisk mat till frukost, lunch och middag på hotellet. Dina måltider är anpassade till dig enligt läkarens rekommendationer.

 

Pris

  • Paketpris 10 dagar: Enkelrum 11 000 SEK
  • Paketpris 10 dagar: Dubbelrum 20 000 SEK (10 000 SEK per person)
     
  • Tillägg 100 SEK / natt om du vill ha A/C-rum

I paketpriset ingår en 90 minuters behandling per dag inklusive konsultation. Ayurvedisk mat (frukost, lunch, middag) samt två yogapass. Transfer till och från flygplatsen.

Flygresan på ca 7 000-11 000 SEK tillkommer. Flygplats/destination: Trivandrum

 

Information

Om resan och aktiviteterna: Anneli Mahara, annelimahara@hotmail.com, 073-956 49 81

Om hotellet: www.cocolandheritage.com