Madeleine Stjernswärd Asker (KV & YR) | Kroppsverkstan

Madeleine Stjernswärd Asker (KV & YR)

Madeleine Stjernswärd Asker

Madeleine har en bakgrund inom dans och rörelse. Hon har 23 års erfarenhet som yogalärare. Hon är Yoga Alliance-utbildad i många olika yogastilar, b la Ashtanga Yoga, (200 h) Rocket Vinyasa yoga (100 h) Ishta/Hatha 300 h, Kundalini Yoga (200 h) mfl vidareutbildningar.

Madeleine har drivit egen yogastudio många år och hennes verksamhet är numera mer inriktad på att driva och utveckla yogalärarutbildningar.

Madeleines klasser varierar efter behov och stil från lugn från medveten Hatha yoga till dynamiska och kreativa Vinyasa klasser. Med djupa insikter i både de fysiska och andliga aspekterna av yoga får varje elev hjälp av Madeleine både att hitta rätt i yogaställningarna samt att finna lugnet och meditationen i yogan.

Madeleine om yoga
I det ordlösa hittar vi kontakten med vår egen essens, den del av oss som är glädje, styrka och kärleksfull närvaro.

Jag har alltid varit en sökande person och jag hittade yoga tidigt, blev elev till en äldre yogalärare (hatha yoga) Men det var inte förrän 1993 när jag utbildade mig till kundaliniyogalärare som yogan grep tag i mig, jag fick många fina redskap, provade den sköna yogiska livsstilen och började dela med mig att detta till andra. Ashtanga yoga hittade jag långt senare. Larry Schultz med sin humor och kreativitet inspirerade och de utmanande serierna i Rocket vinyasa fick mig att hitta en ny inre styrka.

Jag tog Teacher training i Stockholm (med bl a David Kyle) och Rocket Vinyasa teacher training i San Franscisco. Jag älskar yoga och är tacksam att få ge den vidare till så många som möjligt.

Förutom yogalärare är jag astrolog, ayurvedisk yoga massör och Nia-instruktör.

Klasser med Madeleine på Kroppsverkstan (KV)
Tisdagar VT 2018, Hatha flow

Klasser med Madeleine på Yogarummet (YR)
Onsdagar VT 2018, Morgonyoga (Klassen provas kort tid för att se om deltagarantalet räcker)
Onsdagar VT 2018, Mamma bebis yoga
Söndagar VT 2018, Hatha basic

Kurser med Madeleine
Gravidyoga måndagar på Yogarummet
Gravidyoga tisdagar på Kroppsverkstan