Josefin Strömblad (YR) | Kroppsverkstan

Josefin Strömblad (YR)

Josefin Strömblad

Jag provade på yoga första gången 1989 i samband med en dramaklass på gymnasiet.1994 återupptog jag yogan när jag bodde i Sydney.Under de första åren av min yogaresa,så var yogan ett utmärkt komplement till min 6-åriga artistutbildning och i mitt dåvarande yrke som cirkusartist,cirkuspedagog och skådespelare.2003 gick jag min första yogalärarutbildning och under åren har jag fyllt på med flera utbildningar och workshops,bla 200 tim Ashtanga Vinyasa,200 tim ISHTA,yin,restorative,gravid och mamma/babyyogalärarutbildningar med mera.

Jag utbildar även blivande lärare i gravid - mamma/babyyoga samt barnyoga och jag är även dipl.ayurvedisk yogamassör,dipl gravidmassör och utbildad indisk ansikts/huvudmassör.Runt om i Stockholm håller jag yogapass,utbildningar,workshops,pt-yoga och behandlingar.

Yoga för mig är att möta mig själv,precis där jag är just då.Utan dömande,kritik eller krav på prestation och att landa i acceptans i att jag är där jag är i den stunden.Yogan är ett stöd när livet utmanar så väl som i flow. För mig är yogan ett fantastiskt verktyg till att hitta lugnet i stormen,att reflektera,att förstå mig själv och världen omkring mig. Min strävan är att dela med mig av detta på passen och att anpassa mina pass och möta individen/gruppens behov där de är.