Amanda Stjernström (KV) | Kroppsverkstan

Amanda Stjernström (KV)

Amanda StjernströmAmanda är certifierad yogainstruktör i Hatha och Vinyasa, 500 RYT. Har assisterat många yogautbildningar och varit en del av Noah Mckenna's yogautbildningar sen 2016. Hon utbildar sig i ämnen som anatomi och fysiologi på universitetet och läser mot en fysioterapeut-examen. Är även utbildad i Auryedic yoga massage samt Thai massage.

Amanda om yoga

Mina klasser är oftast dynamiska och utmanande som ett sätt att transformera och kanalisera energi till närvaro. Trots det kan alla delta, med en stor vikt på andning och intuitionen att rikta vår medvetenheten inåt går vi inte över våra gränser. Jag lägger stor vikt i tydliga instruktioner med alternativa positioner och vara behjälplig med hands-on justeringar. Jag tror att det är utvecklande att testa vår individuella gränser utan aggressivitet och utmana våra rädslor med mjukhet och medvetenhet.

Med yoga vänder jag uppmärksamheten inåt för få information om min fysiska kropp, såväl som mer medvetenhet om mitt känslomässiga, mentala och naturliga tillstånd. Yoga är en livsstill för mig att finna personlig utveckling på djupet, finna acceptans och behålla ett öppet sinne för att kunna dela med mig av allt det goda till omvärlden utan att förlora mig själv.