Yoga med djup & hjärta - Hatha, yin, kundalini, vinyasa

Vi växer år för år och under 2017 har vi nu tio öppna yogaklasser i veckan på både Kroppsverkstan i Hammarbyhöjden och även på Yogarummet i Bagarmossens Folkets Hus. Dynamisk eller lugn hatha yoga, välgörande och oftast mjuk kundaliniyoga eller den stillsamma och djupgående yin yogan. Följ ditt favoritpass vecka efter vecka eller blanda som du vill.

Kroppsverkstan och Yogarummet erbjuder tillsammans det största yogautbudet i södra Stockholm men vi behåller fortfarande vår jordnära och personliga prägel, inget massproducerande här inte. Kvaliteten på våra lärare och klasser har istället ökat sedan vi blivit fler som driver detta ställe med passion för just yoga. Så låt dig inspireras och växa med oss, som människa, i närvaro och i självkärlek.

Kundalini Yoga

Kundaliniyoga

Kroppsverkstan: 2 pass (schema)
(Sön: Helene jämn vecka, Frieda ojämn)

Yogarummet: 1 pass (schema)

Kundaliniyoga passar alla, oavsett ålder och vart vi befinner oss i livet.

Dynamiska övningar tillsammans med andnings-tekniker, meditativt fokus och mantrasång hjälper oss att uppnå fysisk, känslomässig och mental balans.

Gilla vår facebook-sida för info om undantag, tema...

Hatha Yoga

Hatha yoga (dynamisk, lugn, vinyasa)

Kroppsverkstan: 6 pass (schema)
(Lör: Titti jämn vecka, Anneli ojämn)

Yogarummet: 7 pass (schema)
(Lör: Eva jämna veckor, Clara ojämna)

Klassiska positioner (asanas) med fokus på andning och inre närvaro och som arbetar igenom hela kroppen för att lösa upp spänningar i muskler och leder, göra dig mer smidig och stärka upp kroppen.

Gilla vår facebook-sida för info om undantag, tema...

Yin Yoga

Yin yoga - mjuk & meditativ

Kroppsverkstan: 2 pass (schema)
(Lör: Titti jämn vecka, Anneli ojämn)

Yogarummet: 2 pass (schema)

Yin yoga, ett lugnt pass som är en blandning av yoga, medveten vila, balansering av kroppens energisystem med fokus på att mjuka upp bindväven.

Gilla vår facebook-sida för info om undantag, tema...

Morgonyoga

Morgonyoga med Johan

Kroppsverkstan: 1 pass (schema)
Vakna med mjuka vitaliserande rörelser, skön andning och vila in i avslappnande positioner. En mix av mediyoga, yinyoga och mindfulness.

Yogakurser

Vi har även kurser i Gravidyoga, Barn- och familjeyoga samt drop-in-klasser i Mamma bebis yoga. Har du giltigt träningskort (ej klippkort) så kostar det inte mycket extra om du går en kurs. Till kurssidan.