Workshop: Creative SoulMagic - Näring för själen! | Kroppsverkstan

Workshop: Creative SoulMagic - Näring för själen!

Creative SoulMagic

Datum

Datum & tid: Sön 29/4 kl 16.30-18.00
Plats: Yogarummet
Pris: 250:- (Medlem: 200:-)

En sammankomst för Hjärtat och Själen. Landa och andas i vägledande meditation, avslappning, enklare yoga-övningar, inspiration och reflektion

 

Creative SoulMagic - Näring för själen!

Varmt välkommen till en sammankomst för Hjärtat och Själen, där du får möjlighet att landa och andas. Varje tillfälle med Creative SoulMagic har ett tema, en röd tråd med bland annat vägledande meditation, avslappning, enklare yoga-övningar, inspiration och reflektion. Du ger dig själv en stund av att lyssna inåt, möta ditt autentiska ”jag” och skaparkraft. Där och då kan vi få ingivelser, riktning och insikter. Där och då uppstår Magi. Jag vägleder dig på vägen, men allt finns inom dig.

Sammankomsten på Yogarummet är tillägnat det "inre barnet - en källa till inspiration". Inom oss har vi en liten flicka eller pojke som väntar på att få dela med sig av tankar, idéer och kreativitet. Ett litet barn som ibland också bara behöver få en kram och att bli sedd. Genom vägledd meditation, får du möjlighet att på ett lugnt och tryggt sätt möta henne/honom. Efteråt får du tid till reflektion och inspiration. Sammankomsten avslutas med att du får följa din intention och dra ett vägledande kort - ett budskap på vägen.

Tidigare deltagare har bland upplevt ett inre lugn, stor tacksamhet, tillit och glädje. Kreativitet är vår skaparkraft, själen vår Inre visdom och i samklang uppstår magi!

Idag finns det ett stort behov av att hitta sin sanning och vara sitt autentiska "jag". Att inte påverkas av allt som pågår utanför oss och vår kontroll utan att hitta en stillhet och inre röst. Att sluta sitt inre krig och följa hjärtat. Det vi ger till oss själva, ger vi till världen. Vad vill du ge?

 

Inför anmälan

  • Te och tilltugg ingår.
  • Begränsat antal platser. Endast förbokning, ej drop-in.
  • De tre första som anmäler sig får också, efter workshopens slut, en "mini-reading" med vägledande kort av Erica.
  • Din anmälan är bindande men ej personlig.
  • För vidare information, mejla till: contact@hellocreative.se eller besök hemsidan hellocreative.se/inspirit
  • ANMÄLAN: Se formulär till höger (nedåt i mobiler)

 

Om Erica Löfgren

Erica är en frilansande skådespelerska, teaterpedagog, regissör och inspiratör med flera års erfarenhet i branschen. Med humor, värme och glädje vill hon att alla ska få ta del av sitt kreativa rum och personliga utveckling, utefter sina egna förutsättningar och intresse. Genom åren av hennes personliga utveckling, så har hon samlat ihop verktyg och nycklar som berikat henne, sin kreativitet och sitt själsliga anspråk.

Allt ifrån möte med hennes "inre barn", färger och dofters påverkan, till vägledande guider med mera. Varje dag, i den mån hon kan, så sätter hon egen tid i form av meditation, kort-läggning, yoga och kreativt skapande. En kontinuitet som påverkat och förhöjt hennes intuition, känslighet och in-lyssning. Till följd har det gett henne möjligheten att hålla "egot" i handen och hjärtat i famnen.