Tobias Lotan - Osteopat | Kroppsverkstan

Tobias Lotan - Osteopat

- Cert. Yogalärare @YOGAWORKS (New York) 2007
- Dipl. Massageterapeut @AXELSSONS (Göteborg) 2009
- Osteopathögskolan (Göteborg) 2015
0723-95 09 59
Tobias Lotan
jag inspireras av att hjälpa människor att förstå, lära känna och njuta av sin kropp. för enligt min uppfattning så börjar de allra flesta sin resa mot ett hälsosammare och mer inspirerande liv med en hälsosammare kropp

Osteopati

Osteopati är en benhandlingsform som utvecklades i USA i slutet på 1800-talet som ett alternativ till den västerländska medicinen. Idag är det en erkänd behandlings metod där efterfrågan och intresse växer över hela världen, inte minst i Sverige.

 

Osteopatiska behandlingar

Inom Osteopatin så ser man kroppen som en självläkande enhet där alla delar hänger ihop och är beroende av varandra. En försämrad rörelseförmåga leder till minskad cirkulation och vitalitet i kroppen. Detta kan leda till en mängd olika hälsonedsättande fysiologiska förändringar i kroppen som kan leda till allt från huvudvärk till magont. Genom att återställa en god funktion i muskler och leder så fungerar hela kroppen bättre, och framförallt så har man mindre ont!

Vid en Osteopatisk behandling använder sig terapeuten av sina händer som redskap. Genom mjuka tekniker släpper man på spänningar i muskler och leder och hjälper kroppen till bättre funktion och balans.

Vid första besöket inleds behandlingen med en kort anamnes där jag ställer frågor angående ditt specifika hälsotillstånd. Detta för att kunna utföra en så säker och effektiv behandling som möjligt. När allt kommer omkring så vill man ha valuta för sina pengar, och då måste man vara säker på vad man behandlar.

De flesta upplever behandlingen som inkännande, terapeutisk och effektiv.

Tips på vad du kan göra med mig: 
- Boka OSTEOPATI
- Boka KLASSISK MASSAGE