Sofia Boman - MAMMALEDIG 2017 - Massageterapeut & PT | Kroppsverkstan

Sofia Boman - MAMMALEDIG 2017 - Massageterapeut & PT

- Certifierad Mammamagecoach 2016
- Lic. Personlig Tränare 2015, PT School
- 10+ år som instruktör i spinning, body pump, core och box
- Massör och massageterapeut 2011, Hälsoteket
- Triggerpunktsbehandling, Medicinskt Kursforum
- Bindvävsmassage, Axelssons Gymnastiska Institut
0735-12 84 51
Sofia Boman
Varför vänta med att bli piggare, smärtfri och starkare? Jag ger dig engagerad, professionell vägledning för en utvecklande träning. Ta även hand om din kropp och själ med klassisk, svensk massage som anpassas efter dina behov och önskemål.

Massage och personlig träning för hållbar hälsa

Massage är både skönt och nyttigt

Skönt eftersom beröringen frisätter ”lugn och go”-hormonet oxytocin – du slappnar av och får en viktig mental återhämtning. Nyttigt eftersom massagen stimulerar blodcirkulationen i muskler och bindväv, vilket löser upp obehagliga/besvärande muskelspänningar.

Jag erbjuder klassisk svensk massage som anpassas efter dina behov.
- Avslappnande massage
- Fastare massage
- Idrottsmassage

Personlig träning för din skull

För mig är träning det bästa och roligaste sättet att må bra, och det är vad jag vill visa dig. Tillsammans med dig hittar vi ett hållbart och givande sätt för dig att träna. Vare sig du vill bli starkare, snabbare, uthålligare, förändra vikten eller få inspiration och fördjupad kunskap.

Jag hjälper dig skapa ett personligt mål som passar dig, med hänsyn till bland annat tidigare erfarenhet, förutsättningar, behov och önskemål. Tillsammans gör vi vad som krävs för att du på ett säkert, effektivt och roligt sätt ska komma över mållinjen.

Du är välkommen oavsett träningserfarenhet, vare sig du tränat mycket eller står på tröskeln för att våga ta steget.

 

Avslappnande massage
För dig som behöver eller helt enkelt bara vill ha avkopplande beröring i lugn rytm som lugnar dina tankar och ger dig en viktig, skön återhämtning.

Fastare massage
För dig som behöver en djupare, kraftfullare massage. Du kanske har ett stillasittande jobb, besväras av en ”Smartphone”- nacke eller har ett högt livstempo. Här ingår pressur som effektivt tar bort värkande punkter och stretch som hjälper aktuell muskel att slappna av och jobba bättre.

Idrottsmassage
För dig som tränar och behöver effektiv muskulär återhämtning. Massagen är dynamisk, djup och kraftfull. Vissa kan uppleva detta som en sträckbänksbehandling, medan andra njuter för fulla muggar. Det är upp till dig och du bestämmer alltid graden av kraft.

Tips på vad du kan göra med mig: 
- Boka KLASSISK MASSAGE (avslappnande, fast eller idrottsmassage)
- Boka effektiv och rolig PERSONLIG TRÄNING
- Som senior kan du träna med mig på klasserna GYMPA och STYRKETRÄNING
- Delta på klassen STARK MAMMA/KVINNA med mig på måndagar och torsdagar