Personlig träning - nå dina träningsmål | Kroppsverkstan

Personlig träning - nå dina träningsmål

För roligare träning och tydliga resultat!

Personlig träning anses vara den mest effektiva träningsformen eftersom träningen anpassas fullt ut till just dig, dina förutsättningar och mål. Oavsett om du vill ändra kroppsform, stärka din kropp, motiveras att träna överhuvudtaget, förebygga problem eller optimera dina tävlingsprestationer – våra personliga tränare leder dig till tydliga resultat på ett roligt, säkert och effektivt sätt.

 

Aktiveringsavgiften om 300:- inkluderar 2*45 minuter med PT!

Viktoria Lindskog Björk

För alla korttyper utom klippkort tillkommer för dig som inte haft gym aktiverat hos oss tidigare en aktiveringsavgift som inkluderar personlig träning:

  • Första tillfället: 45 min intervju, eventuellt med några tester. Behovsanalys som berör livsstil och målsättning.
  • Andra tillfället: 45 min träning. Du får träna på ett sätt som effektivt tar dig mot dina målsättningar.
Maila info@kroppsverkstan.org för att boka första PT-tillfället med Viktoria

 

 

Förslag på olika fokusområden

Kom igång och i form
Du vill komma igång med träning och veta att du gör rätt. Kanske behöver du en nystart och vill få hjälp med motivationen och rutinen.

Kom i balans
Du har svårt att hitta balansen i träningen och behöver hjälp med att träna regelbundet och på lagom nivå för dig. Du kanske behöver stöd att hitta glädjen i träningen för att hålla igång?

Starkare
Du tränar hårt i gymmet, men tycker att resultaten uteblir. Du kan få stöd och kunskap för att stärka din kropp på det sätt du vill. Kanske vill du äntligen kunna göra chins, optimera din skivstångsteknik och/eller så vill du helt enkelt bli större muskulärt.

Bättre kondition
Du vill få ett bättre flås och orka gå i trapporna utan att storkna. Eller så kanske du vill utveckla din löpteknik och förbättra din tid på milen. Att låta hjärtat jobba ger stora hälsoeffekter på köpet.

Förändra kroppsform
Du vill förändra din kroppsform och få vägledning och stöd med träning, motivation och kostråd.

Alla är välkomna - oavsett mål och träningserfarenhet.