Pär Sundqvist - Personlig tränare | Kroppsverkstan

Pär Sundqvist - Personlig tränare

- Drift/verksamhetsansvarig Kroppsverkstan 2006-2013
- Egenutvecklad behandlingsform: Manuellstretch
- Egna studier inom idrott, kost, hälsa, stretch sedan 1982
- Ayurvedisk massör, Ayurwealth Ayurveda Clinic 2016
- Professionell tränare sedan 2007
0735-46 93 85
glerre@hotmail.com
Pär Sundqvist - personlig tränare
varför gå omvägar istället för rakaste vägen till dina mål? med min erfarenhet guidar jag dig med fingertoppskänsla

Personlig träning

BOKA: Ring/sms:a Pär direkt:  0735-46 93 85

Personlig träning med Pär passar dig som vill få ut maximalt av din träning med hjälp av en mycket erfaren tränare. Du kanske vill satsa på en sport du utövar eller har haft svårighet att nå de resultat du önskar. Det kan även handla om att du har gått genom sjukvård och olika behandlingar pga smärta eller problem i kroppen och då kan Pär genom både behandling och träning balansera din kropp.

Priser PT á 55 min
1 st /10 st, 848:-/st
30 st (personligt), 742:-/st
50 st (företag, opersonligt), 742:-/st

 

Manuellstretch

BOKA: Ring/sms:a Pär direkt:  0735-46 93 85. Pris: 1000:-/60 min

Manuellstretch är en mycket effektiv metod för att skapa muskellängd och därigenom eliminera smärta som ofta uppstår av förkortade muskler. En behandling som varar mellan 1-2 timmar kan motsvara 3-6 månader av metodisk och målinriktad egenstretch.

Symptom på förkortad muskulatur som med fördel kan behandlas: migrän, vissa synfel, löparknä, musarm, tennisarmbåge, ryggskott, nackspärr, tinnitus, viss förlamning (ej ryggmärgsskada), diverse träningsskador/smärtor eller vid problem med din sits om du är hästryttare (t ex sitta ner i trav). Ring mig för att fråga om jag kan åtgärda just ditt problem.

 

Ayurvediska behandlingar

BOKA: Kontakta Pär

Ayurveda som betyder "kunskap om livet" är ett 3500 år gammalt medicinskt hälsosystem från Indien som går ut på att hjälpa oss hitta tillbaka till vår ursprungliga balans. Kropp och själ ses som en helhet och välbefinnande infinner sig när det råder balans mellan våra energier (doshor) vata, pitta, kapha.

Inom ayurveda finns en mängd olika behandlingar för att hjälpa kroppen att renas från gifter (toxiner) och återskapa balans. Bland dessa ingår ayurvedisk massage, abhyanga som görs med varm olja och löser upp spänningar i hela kroppen.

Pär utför ayurvedisk massage på Kroppsverkstan och är ubildad hos Dr Jayahari Vyavasay (B.A.M.S) på Aurwealth Ayurveda Clinic i Kerala, Södra Indien.

 

Om Pär

Pär har drivit Kroppsverkstan 2006-2013 och sedan jobbat som självständig personlig tränare. Numera vill han fokusera mer på det egna arbetet, dvs metoder som Personlig träning och Manuellstretch som han bemästrar till fullo och känner stort engagemang för. De egenutövade idrotterna har i många år kretsat kring hästsport, bilsport och kampsport.

Tips på vad du kan göra med mig: 
- Boka PERSONLIG TRÄNING och nå fantastiska resultat
- Boka MANUELLSTRETCH vid smärta eller då inget annat har hjälpt dig