Massage & hälsorådgivning - ett steg mot bättre hälsa | Kroppsverkstan

Massage & hälsorådgivning - ett steg mot bättre hälsa

Massage i olika former, kanske främst för dig som bor i Björkhagen, Hammarbyhöjden och Kärrtorp med omnejd. Ayurvedisk massage låter dig varva ner och bli mjuk av varm olja. Svensk klassisk massage kan utföras med eller utan terapeutiskt inslag och med bindvävsmassage som komplement vid behov.

Välj hälsorådgivning som ett första steg till bättre hälsa. Varmt välkommen!

Klassisk massage

  • 30 min 480:- (384:-) Boka
  • 60 min 750:- (600:-) Boka
  • 90 min 1 100:- (880:-) Boka

Med eller utan terapeutiskt inslag.
Din massage kan vara både skön och behandla problemområden. Om det är ett avgränsat område du vill behandla kan 30 min passa. Klicka på terapeutens namn för mer info

Terapeut: Kasia

Osteopati

  • 60 min 700:- (560:-) Boka

Osteopati, en djupgående behandlingsform som genom mjuka manipulationer förbättrar funktionen i kroppen och lindrar smärta.
Signifikant för Osteopati är att man inte bara ser till symptomen utan alltid arbetar för att hitta orsaken. Besvären kan vara alltifrån akuta skador till långvarig smärta och stress.

Terapeut: Sara

Ayurvedisk massage: Avslappnande Abhyanga

  • Helkropp, 75 min 895:- (716:-) Boka
  • Helkropp, 90 min 1 100:- (880:-) Boka

En mycket behaglig ayurvedisk helkroppsmassage med varm olja som avslutas med ca 15 minuters skön massage av ansikte och hårbotten.
Långa, lugna, svepande rörelser som stärker nervsystemet, ökar circulationen, skapar djup avslappning, renar från toxiner och slaggprodukter samt ökar vitaliteten.

Terapeut: Anneli , Pär

Ayurvedisk fot, hand, rygg & ansiktsmassage

  • 60 min 750:- (600:-) Boka

En djupt avslappnande massage. Först masseras händer och fötter, sedan rygg. Den avslutas med en vitaliserande ansiktsmassage.
Varm sesamolja och eteriska oljor för händer, fötter och rygg. I ansiktet används en djuvlig doftande ansiktsolja innehållande gurkmeja och saffran med läkande och närande effekter.

Terapeut: Anneli , Pär

Kostrådgivning

  • 60 min 700:- (560:-) Boka

Du får hjälp med ett helhetsperspektiv, där fokus ligger på att bli medveten om dina kostvanor, se fallgropar och att nå nya rimliga och hållbara mål som förändra ditt liv och framtida hälsa. Kostrådgivning passar dig som vill få hjälp med en sundare och hållbar kosthållning.

Terapeut: Kasia

Hälsorådgivning

  • 60 min 700:- (560:-) Boka

Vi går igenom din livssituation, utreder och hittar orsaken till ett ev. problem. Vi motiverar och diskuterar livsmedel, motion och andra faktorer som påverkar ditt välbefinnande. Kunskap gör skillnad!

Terapeut: Kasia