Uteträning | Kroppsverkstan

Uteträning

Uteträning i alla väder (se undantag nedanför) - träna styrka och kondition i några lager med kläder!

Stark Ute
Styrka & Kondition

Pris & datum

Start 2017: 8/3 (10 ggr), 20/3 (10 ggr)
Tid: Mån 18.15-19.00 i Bagarmossen
Tid: Ons 18.15-19.00 i Hammarbyhöjden
Pris: 1100:-/kurs, 1650:-/båda
Medlemspris: 400:-/kurs

Uteträningen består av styrketräning med egen kroppsvikt och enkla redskap plus en mindre del pulsträning. Det går bra att hoppa på efter kursstart och betala 110kr/gång för resterande gånger.

Att vara utomhus har många goda hälsoeffekter både för kropp och själ. Under dessa 10 träningstillfällen kommer du erhålla ökad styrka, stabilitet och balans varvat med pulshöjande övningar (ej löpning).

Träningspassen innehåller övningar i grupp och cirkelträning. Vi använder våra egna kroppar som motstånd, naturens verktyg plus några övriga, enkla redskap. Vid några av passen kommer vi att träna i närliggande utegym.

Övningarna är valda så att alla kan vara med och köra på sin egen nivå.

Egen utrustning
Det du behöver är valfria träningsskor, tåliga väderanpassade kläder (gärna lager på lager under höst/vinter/vår) och handskar då vi kommer att röra vid mark, träd etc.

Väder och temperatur - när blir passet inställt?
Regn och blåst stoppar oss endast vid orkan. Temperaturen stoppar oss vid -5 grader eller lägre. Annars kör vi i alla väder! Följ oss på Facebook! Gilla sidan så får du löpande info. Vi meddelar där om passet ställs in.
 

 

Om Lena
Jag har en lång historik av olika slags styrketräning och löpning, både eget utövande och som coach. Några utbildningar genom åren är Personlig Tränare med Hälsoprofil vid Axelsons Gymnastiska Institut, Löpcoachning, Utomhusträning och Stabilitetsträning.

Att rörelser med kroppen är livsvärdeshöjande, är en självklarhet för oss allra flesta. Jag vill att fysiska aktiviteter ska vara enkla, effektiva och roliga. Vid utomhusträning är det bara fantasin som kan stoppa oss. Det finns oändligt många möjligheter att träna mot, träd, staket, marken etc., allt efter varje individs behov, möjligheter och dagsform