Kurs: Mammamage | Kroppsverkstan

Kurs: Mammamage

Mammamage

Pris & datum

Start 2017: 23/3, 20/4 (4 ggr +enskild PT)
Tid: Tors 13.00-14.00 på Kroppsverkstan
Pris hela kursen: 1295:-
Pris endast föreläsning: 250:-

Lär dig mer om kroppen efter graviditeten och hur du kommer tillbaka i form på ett rätt och säkert sätt. Vi övar i en liten grupp och bebisar är givetvis välkomna. Föreläsning och enskild PT-session ingår.

Endast föreläsningen? Anmäl: sofia@kroppslyftet.se

En mammamagekurs i små grupper och en enskild PT-session

Kursen startar med en föreläsning då du bl.a. får lära dig vad som händer med bål- och bäckenbottenmuskulaturen under och efter en graviditet. Vid PT-sessionen sker mätning av eventuell diastas (magmuskeldelning) och enskild magcoachning.

Även du som under längre tid, kanske efter ett eller flera barn, haft en långvarig muskeldelning som du vill kunna kontrollera är välkommen.

Max 6 deltagare på kursen – först till kvarn.

Kursen hålls av Sofia Boman, certifierad Mammamagetränare, certifierad Personlig Tränare för PT School, instruktör på Stark mamma-pass på Kroppsverkstan och certifierad Massageterapeut. Som personlig tränare och massör brinner hon för kvinnors träning och hon har hjälpt många mammor under och efter graviditeter.

 

Medlemskap ger mervärde

Kombinera övrig träning med kursen
Ditt medlemskap kan innefatta en eller båda av de två anläggningarna Kroppsverkstan och Yogarummet. Läs mer om utbudet på respektive anläggning. Beroende på hur du läkt kan du redan under denna kurs gå på drop-in klasser i yoga eller styrka för mammor eller gå på våra övriga klasser.

Frågor
Ring 08-391500 vid frågor eller önskemål.