Kurs: Gravidyoga | Kroppsverkstan

Kurs: Gravidyoga

Gravidyoga

Pris & datum

Start & pris: Se datum & priser i vårt medlemssystem
Tid: Ons 17.45-18.45 i Bagarmossen
Tid: Tors 18.15-19.15 i Hammarbyhöjden
Medlemspris: 40% rabatt!

Med hjälp av yoga under graviditeten, lindrar och undviker du problem som ryggvärk, bäckenbesvär, sömnsvårigheter etc. Yogan är en bra förberedelse inför förlossning.

"Yoga hjälper dig att leva i nuet"

 

Gravidyoga som förbereder dig på bästa sätt

I våra små grupper (ofta 8-10 personer, max 14) önskar vi att du får en bra kontakt med både lärare och andra blivande mammor. Då blir kursen en personlig resa där du kan vara dig själv och låta dig guidas till större kännedom om kroppen och vad som väntar dig.

Kompensation för missade tillfällen på denna kurs
Du har möjlighet att direkt eller inom ett år efter avslutad kurs ta igen missade tillfällen på Kroppsverkstans och Yogarummets övriga yogaklasser eller andra klasser (se detta schema för Kroppsverkstan och detta schema för Yogarummet), t ex Stark mamma/kvinna-klass eller Mamma bebis yoga-klass med ditt barn efter födseln. Dock finns ej möjlighet att ta igen på Gravidyogakurs som denna.

Flexibelt startdatum
Om kursdatum inte passar dig finns ofta möjligheten att anpassa startdatum och längd till ditt önskemål. Hör av dig i så fall.

 

Medlemskap ger mervärde

Kombinera övrig träning med kursen
Ditt medlemskap kan innefatta en eller båda av de två anläggningarna Kroppsverkstan och Yogarummet. Läs mer om utbudet på respektive anläggning. När du är gravid så kan du träna nästan som vanligt hela vägen fram till förlossning, så länge du mår bra. Att kombinera detta med en längre gravidyogakurs kostar inte mycket extra men kan ge ett värdefullt mervärde.

Årskort och autogiro är frysbart
Köper du årskort eller autogiro så kan du dessutom frysa kortet fritt när graviditeten sätter stopp för träningen och tina upp det lagom till att börja med Mamma bebis yoga och Stark mamma-träning för djupa magmuskeln och bäckenbotten. Mammaträningen ingår på medlemskapet.

Frågor
Ring 08-391500 vid frågor eller önskemål.