Jallabina - Högintensiv mellanösterndans med magdans | Kroppsverkstan

Jallabina - Högintensiv mellanösterndans med magdans

 

VT 2018: Torsdagar 18.15-19.15

JALLABINA® är lätt men intensiv dansträning till ljuvliga toner från Mellanöstern.

Magdans, men även allt ifrån traditionell Dabke till Hip-hop blandas i denna högintensiva klass som definitivt kommer att få dig att studsa hem, svettig med ett leende på läpparna!

 

Jallabina - hur är det unikt?

Alla olika dansstilar från Mellanöstern har deras specifika musik och danssteg. Några blandar hopp med högintensiva rörelser som är perfekta för att höja pulsen medans andra, som magdans, är långsamma och fokuserar på muskelträning, flexibilitet och smidighet. I kombination med de funktionella träningsblocken tränar du därför inte bara din styrka, koordination och kondition utan även muskler som annars ofta glöms bort så som axlar, rygg, fingrar, höfter och hela din core.

Vilka kan vara med?
ALLA kan delta i en klass JALLABINA®! Programmet är framställt så att varje deltagare, oavsett bakgrund eller vana kan hänga med och ha roligt. Du behöver INTE kunna någont mellanösterndans för att delta. JALLABINA® är arabiska och betyder ”Kom med oss”, vilket är en av våra grundstenar i programmet.

 

 

Lärare: Carmen Fourier
Carmen har dansat i hela sitt liv. Hon älskar dynamisk gruppträning där deltagarna motiverar varandra och svängig musik uppmanar till dans och motion.

Från första gången rycktes hon med av Jallabina® och nu vill hon sprida glädjen för motion genom orientaliskt inspirerad dans.

Läs mer om JALLABINA® på hemsidan: www.jallabina.com