Gym i Björkhagen - träna funktionellt i lugn atmosfär

Skönt gym med bra funktionell träning

Gym med personlig touch och lugn atmosfär finns det få av i Stockholm. Många väljer att träna här i Björkhagen trots att de bor i Bagarmossen, Enskede eller Kärrtorp.

I gymmet på 270 kvm finns löpband, crosstrainers, roddmaskiner samt både styrkemaskiner och ett jämförelsevis stort utbud av fria vikter och stänger vilket passar bra för dig som gillar funktionell styrketräning. Utöver detta finns en gruppträningssal på 90 kvm.

Vår träningsfilosofi är funktionellt inriktad. Det gör att vi ofta rekommenderar övningar med fria vikter eftersom du då också tränar bål- och balansmuskler. Det är också mycket roligare!

Vill du slippa köa till utrustning, få ett mer personligt bemötande och få ut mer av din gymträning? Här är det oftast en skön och lugn atmosfär där du kan stressa ner och fokusera på styrketräningen och där du lätt får hjälp av både andra medlemmar och personal.

Provträna gym
GRATIS

Första gången gratis!

Om du aldrig tränat i gymmet förut eller om det var några år sedan, så är du alltid välkommen att prova en gång gratis! (Gäller ej klasser)

GYM
via Autogiro

Autogiro gym 249kr/mån

Reducerade priser till studenter, arbetslösa och du som gått i pension. Fler priser till höger (nedåt på mobiler).

Intro GYM

Frågor om gym-maskiner?

Om du tränar under receptionens öppettider kan du fråga oss om inställning och teknik i gym-maskinerna (ej fria vikter).

Personlig
Tränare

Personlig träning

Håll igång, kom i form, rehab eller tävla med PT.

Personlig träning anses vara den mest effektiva träningsformen alla kategorier, eftersom den anpassas fullt ut till dig och dina mål.

För dig som vill ändra kroppsform, motiveras att överhuvudtaget träna, ta bort smärta/problem eller optimera dina tävlingsprestationer.

Läs mer om personlig träning